Uddannelse slut, dagplejeskift og update

Så har jeg igen ikke været så god til at skrive. Tiden flyver afsted og det har været en travl periode. Jeg har afsluttet uddannelsen strategisk markedsføring med aflevering af opgave, eksamen og fremlæggelse for ledelsen.

Aksel har skiftet dagplejemor. Det er tredje faste dagplejer han har i løbet af 2014. Det har altså været noget af et år for ham og os. Vi er efterhånden ved at glæde os til han skal i børnehave. Han har heldigvis taget det rigtig fint. Han har haft ekstra behov for tryghed herhjemme og han får alt den nærhed og kærlighed han kan trække.

Anna har også haft en lidt hård periode i børnehaven. Heldigvis har det hjulpet meget efter hun blev flyttet ned i mellemgruppen. Hun synes dog det har været meget hårdt de dage hvor Aksel har været hjemme enten pga. sygdom/ dagplejeskift.

Ellers går det godt med dem begge. Anna siger så mange sjove ting, hver gang hun synes at jeg har været lige skrap nok siger hun: ” når jeg bliver mor, så må mine børn … eks. Være oppe lige så længe de har lyst til osv”. Her den anden aften da jeg skulle putte børnene sagde hun også: ”Mor har du låst døren? ” mig: ”ja hvorfor?” Anna: ”Så der ikke kommer tyve ind”. Anna: ”Hvordan bliver man egentlig tyv? ” mig: ”Når man tager noget man ikke må”. Anna: ”Hvordan lader man så være med at være tyv igen? ” mig: ”Ved at lade være med at tage noget man ikke må.” Anna: ” Hvordan var tyve egentlig dengang de var børn? ” 🙂 De er da bare herlige.

Når Aksel bliver sur, siger han ofte: ”Nej aldrig” meget bestemt. Alt er i absolutter ”jeg elsker” ”jeg hader”, men sådan er det nok bare at være 2,5 år.

november2014