1/2 Marathon

I did it…

I dag gennemførte jeg Hasseris løbets 1/2 Marathon. Det gik faktisk nemmere end jeg havde regnet med. Mit mål var at komme i mål på lige omkring 2 timer, gerne lige under og min tid blev 1.57.11. Og det til trods for regn, vind og mudder, så jeg er egentligt meget godt tilfreds. Marie min løbemakker havde lagt syg med feber, to dage inden løbet, så jeg var næsten indstillet på at skulle af sted alene, men hun blev frisk og klarede det i en rigtig god tid.

Jeg følte mig ikke vildt presset, benene var gode, væskebalancen fin og jeg havde spist tilpas med mad inden. Det var først ved de 19-20 km, da vi ramte Svalegaardsvej (bakke) at mine ben blev noget tunge og jeg måtte undlade at spurte i mål 🙂 Christian og Anna stod og heppede på mig, jeg hørte godt Christian pifte, men jeg kunne ikke få øje på dem blandt menneskemylderet og man stopper jo ikke op lige inden mål for at kigge sig omkring 🙂 Lidt ærgerligt, men de fik en stor krammer bagefter.

Det var en fed oplevelse og jeg vil gerne prøve det igen, men så tror jeg det måske skal være i foråret, hvor vejret forhåbentligt er lidt bedre. I dag frøs jeg så meget efter løbet at det tog mig et langt varmt bad, uldsokker, varm te, tæppe mv. før jeg fik varmen. Jeg blev rigtig passet op af svigermor.

halvmarathon copy