Børn og løb

Dagene flyver af sted. Den ene dag tager den anden, der er travlt på arbejde og på hjemmefronten. Note til mig selv, jeg skal blive bedre til at tillade at jeg slapper lidt af engang imellem.

Aksel snakker og snakker. Han gentager alt hvad man siger…. og Anna ja, hun siger de sjoveste ting. I dag til aftensmaden sagde hun. Når jeg bliver stor vil jeg være børnehave kollega og skyde røvdyr 😉 Ellers bruger hun meget tid på at lege minja (ninja). Hun er ikke ligefrem det man kan kalde en stille pige, der er virkelig gang i hende. Aksel han kravler stadig, men nu også op af alle ting. Han bestiger ryggen på lænestole uden problemer, kravler op på spisebordet via Annas trip trap stol osv. Vi prøver konstant at have et øje på ham, men det skulle være underligt hvis ikke han på et tidspunkt falder ned og slår sig.

Jeg er begyndt at løbetræne. Eller det vil sige, jeg har jo løbet kortere ture længe. Men så har jeg fået oprettet en ”løbe klub” med nogle piger her i nærheden, vi løber fast hver tirsdag og torsdag kl. 20.00. Og det har givet mig blod på tanden og efter at have løbet 3 gange i ugen i bare 14 dage kan jeg virkelig mærke en forskel. Vi løber en 6-7 km tirsdag og torsdag og i weekenden tager jeg gerne en længere tur. I lørdags løb jeg 14 km, hvilket er mit længste løb. Jeg overvejer meget at melde mig til et Halv Marathon allerede den 20. oktober. Det er en flad rute, en god begynderrute har jeg hørt. Jeg døjer dog lidt med min skulder på de lange ture, jeg tror det er fordi jeg kommer til at spænde i den. Jeg har også haft lidt problemer med at jeg bliver lidt ør, dagene efter en lang tur, sandsynligvis fordi jeg er for dårlig til at drikke vand generelt og ikke spiser hensigtsmæssigt. Bentøjet er der dog heldigvis ikke de store problemer med pt.