Update på ungerne

Igen er der gået alt for lang siden jeg skrev sidst. Pt. Er det ikke lysten til at skrive der driver værket, jeg skriver udelukkende fordi det er sjovt og hyggeligt at kunne følge børnenes udvikling senere.

Aksel havde efter sommerferien et par uger i gæstedagpleje. Bestemt ikke noget han brød sig om. Han var meget ked af det når Christian afleverede ham og hverken spiste eller drak hele dagen. Det var først de to sidste dage det lykkedes dagplejemoderen at få Aksel til at spise lidt. Aksels dagplejemor Mona var tilbage fra ferie sidste uge, den første dag var han heller ikke så glad for at blive afleveret, men allerede anden dag var der ingen problemer, han spiser godt og er glad for at se Mona hver morgen. Hun kan altså bare noget med vores unger, hende Mona.

Aksel snakker også rigtig meget. Han kalder alle for mor, men er så småt ved at forstå at det er mig der er mor, Christian der er far osv. Jeg kan ikke helt finde ud af om han bare driller når han råber ”moar” EFTER Christian. Han kan også sige næse og pege på næsen, sige mund og pege på munden, men når han peget på øjnene siger han av.

Aksel er ved at få to kindtænder i undermunden, hvilket er lidt underligt da han ellers kun har de to forreste tænder i undermunden. De har været hårde at få igennem, og han har grædt noget. Ellers er han en dejlig glad dreng, med et ilder temperament, måske bliver det bedre når han lærer at gå.

Anna stortrives også. Hun elsker at gå i børnehave og har fået mange gode venner. Hun har specielt en pige ”Luna” som hun er meget glad for at lege med. Men hun leger med mange forskellige også trengene, som hun primært bruger til at fjolle og tumle med. Anna smed bleen i sommerferien og det gok bare så fint. Men her de sidste 14 dage har hun nærmest haft tisseuheld hver dag. Pædagoerne i børnehaven mener det er fordi hun har for travlt med at lege og nødig vil gå glip af noget. De mener heller ikke det er noget vi skal gøre et stort nummer ud af og soiger det er helt almindeligt at nogle børn kan få perioder hvor de ”glemmer” at komme på toilet.

Anna er også begyndt at lege med nabobørnene. Hun har haft legeaftaler både med Julie og Malte, det er så hyggeligt at høre og se dem lege.

Generelt så trives de bare, de små poder og så trives Christian og jeg jo også. Også selvom hverdagen er travl med 1000 gøremål. Jeg var for resten ude og løbe min første 10 km. og endda med 2. dags tømmermænd. Det var faktisk ikke så slemt. Måske skal det prøves igen 🙂