Vi gentager succesen

Aksel/ vi har været så heldige at få plads hos den samme dagplejer som Anna gik hos. Det er så dejligt at han skal starte hos en vi allerede kender i forvejen og hvor vi ved kemien passer.

Anna er små sløj. Hun havde feber i weekenden og vi havde alle en fridag mandag. I dag ringede de fra børnehaven at Anna var sløj, så Christian tog af sted for at hente hende. I morgen får hun en dag hos farmor og farfar. Hun har ikke feber, men er snottet og hoster og er ikke helt på toppen.

Det skrider langsomt fremad med vores tagprojekt, som har været i gang længe efterhånden. Nu mangler der kun at blive malet, sat eternit op ved hoveddør og på gavl, lavet gangbro og loftlem. Så det lysner.

Det går godt på arbejdet. Jeg synes hurtigt at jeg er kommet ind i rutinerne igen. Jeg kan dog mærke at jeg skal vænne mig til at sidde koncentreret om den samme opgave i længere tid. Men det er jo også meget lang tid siden jeg har fået lov til det, så nu skal jeg igen til at lære, ikke at blive distraheret. Det er dejligt at kunne nyde sin morgen kaffe og bruge hovedet til noget andet end at planlægge dagen med vasketøj, rengøring mv. Men jeg elsker weekenden med familien mere end noget andet og en feriedag i løbet af ugen bliver virkelig værdsat, for det er da ikke meget tid man har sammen med de små til hverdag.