Efterårsferie

Jeg gider ikke engang starte med at undskylde at jeg får skrevet så lidt for tiden. Sådan er det bare, det at være forældre til 2 små, efterlader ikke meget tid til sigselv – sådan er det også bare 🙂

I denne uge har vi haft efterårsferie og der har været fuld drøn på. Første weekend var mine forældre forbi for at hjælpe med at flytte et kabel på gavlen. Vi skal nemlig snart have nyt tag på, så kablet skulle flyttes inden det blev begravet i Rockwool. Mandag var Christian og jeg inde for at få brunch uden børn og vi fik også shoppet lidt. Tirsdag tog Anna og jeg i svømmehallen. Det var meningen at Aksel og Christian også skulle med, men Aksel var pylret og Christian halv sløj så de blev hjemme. Anna og jeg havde en dejlig tur, men hvor var der bare mange mennesker.

Onsdag kørte vi en tur til Århus. Oldemor Oda havde endnu ikke set Aksel så vi slog et besøg hos hende, sammen med en tur i Den Gamle By. Det var dejligt at se Oda sammen med børnene, for selvom  hun ikke helt forstår, hvordan det hele hænger sammen, så kunne man se glæden i hendes øjne når hun så på Anna og Aksel. Aksel er jo opkaldt efter Odas afdøde mand (Christians farfar).

Torsdag fik vi pakket haven sammen til vinter og hentet tagrender. I dag fredag har vi været en tur i Zoo. Vi troede at vi ville have det hele for os selv, da det regnede helt vildt, men det var ikke til at finde en parkeringsplads så mange mennesker var der. Vi mødtes med Ella ved indgangen. Vi havde en dejlig tur og Anna og jeg var ude og køre i en dyrepasserbil. Lige nu er Anna hos Ella og Ole, Christian arbejder (han har lånt min computer), Aksel sover og jeg skriver blogindlæg på Annas iPad. Jeg retter slå og stavefejl senere og opdaterer med billeder når jeg får min computer igen og igen har lidt tid 🙂 jeg lover ikke hvornår.

Efterårsferien skulle ellers også havde stået på projekt “Aksel sov godt”. Men det blev aflyst da Christian blev forkølet og efterfølgende smittede Aksel. Så jeg er stadig i søvnunderskud og Aksel vågner stadig flere gange om natten. Vi må se om det når at blive lidt bedre inden jeg skal starte på arbejde, jeg krydser fingre.