Barnedåb

Søndag den 12. august holdte vi barnedåb for Aksel. Dagene inden havde stået på madlavning og forberedelse. Ole og Ella havde været så søde at stå for salatbar og flutes og min mor havde lavet de lækreste ostelagkager. Mine forældre kom om lørdagen, så der var flere hænder til at slæbe borde og stole, samt få lavet det sidste mad. Det gik helt uden stress og jag. Det var først søndag morgen, den sidste halve time inden vi skulle være i kirken, det blev lidt stressende. Men det hele gik alligevel til trods for jeg havde glemt at få sat batteriet i kameraet.

Aksel tog det meget pænt i kirken lige ind til de begyndte at spille på orglet. Det kunne han bare ikke lide, det resulterede også i at så snart han var blevet døbt, så listede jeg ud med ham og Ella fulgte med Anna som også havde meget svært ved at sidde stille. Som Anna sagde: “Aksel kan ikke lide når de spiller så højt musik”. Man kommer til at svede lidt og når ikke rigtigt at nyde det når det hele går op i at trøste og forstyrre mindst muligt (der var nemlig en barnedåb mere).

Efter dåben i kirken fortsatte vi på Martinus Rørbyesvej. Der skulle anrettes og varmes mad, i det tilfælde kunne vi godt have brugt en noget større ovn. Der blev spist og efterfølgende trak vi ud i haven, hvor eftermiddagen bød på skyfri himmel og 25 grader, så det kunne jo ikke være bedre. Aksel var desværre ikke helt på toppen, om det skyldes mavekneb eller om det var fordi der skete så meget er svært at sige, men helt tilpas var han desværre ikke. Vi hyggede os i haven, Anna lavede mudder sammen med Ellen og legede med de nye ting hun fik i gave. Både Anna og Aksel fik rigtig mange fine ting. Vi sluttede eftermiddagen med ostelagkager og hjemmebagte småkager.

Alt i alt en rigtig hyggelig men også lidt hård dag 🙂

 

En tanke om “Barnedåb

  1. Det var et par rigtig hyggelige dage. Og I havde jo bare styr på maden, sikke en dejlig masse og anderledes mad og små hapsene, det var så lækkert. Og at det var en skøn dag siger billederne vis! Rigtig gode billeder. Ja det sidste smelter enhver , uhl det er sødt. Mange knus mormor og morfar.

Der er lukket for kommentarer.