Travlhed i det lille hjem

Der er nok at se til med to småbørn i familien. Specielt når den store er tydelig påvirket af de ændringer der er sket i hendes hverdag, her tænkes på det at være blevet storesøster og at skulle undvære hendes højtelskede dagplejer som pt. er sygemeldt på ubestemt tid. Derudover har Anna været plaget af en hård forkølelse, som har endt med at bide på os alle – dog har Anna været absolut hårdest ramt. En stor tak til bedsteforældrene der har været rigtig søde til at træde til. Jeg ville ikke vide hvad vi skulle gøre uden. Det er så hårdt at se ens store pige så tydeligt påvirket af situationen og det er hårdt når hun gang på gang afviser mig og kun kan bruge far, fordi mor har Aksel.

Det går godt med Aksel, han har rundet de 5 kilo og vi har fået det første rigtige smil fra ham (ca. 4 uger gammel), det er et stort øjeblik der helt får en til at glemme hvor træt man er. Ej vi skal ikke klage, bortset fra at han vil spise temmelig ofte om natten også, så sover han godt. Han er en glad og tydelig dreng, han græder højt når han er sulten, træt eller vil have en tør ble.

Hverdagen går op i børn, og det er pt. svært at finde tid til sig selv, hinanden og fritidsinteresser. Men det er dejligt at være blevet forældre igen og vi nyder hvert øjeblik – men keder os bestemt heller ikke.