2 år

Så kom dagen, den 30. december hvor Anna blev 2 år. Tankerne ledte os tilbage på dagen for 2 år siden hvor vi uvidne om hvad der ventede os tog til jordemoderkonsultation. Jeg husker tydeligt da jordemoderen sagde til os, ”når I kommer hjem igen er det med en lille baby i armene”. Det var noget at et chok, men under omstændighederne gik det hele så fint og gnidningsfrit som det kunne. Vi fik tid til at få samlet tankerne på fødegangen inden jeg blev sat i gang om aftenen. Fødslen var ukompliceret og hurtig og lille Anna havde det godt. Og ja nu er det allerede 2 år siden vi var igennem den oplevelse. 2 år siden jeg ringede til mine forældre og fortalte at jeg nu lå på fødegangen – og min far bare blev ved med at sige: “hvad gør du….” Det kom vist også lidt bag på dem.

Vores dejlige pige er stadig lille af sin alder, hun har lige rundet de 10 kg og måler ca. 83 cm. Men hun trives og er helt med udviklingsmæssigt. Vores dagplejemor nævner ofte at det er utroligt alle de ord der kan være i den lille pige, så snakketøjet fejler bestemt ikke noget. Vi bliver også stadig imponeret af hendes skarpe hukommelse, det er utroligt hvad det ”lille liv” kan huske.

Den 30. december for 2 år siden fik vi den største gave man kunne ønske sig. Anna pigen bringer så meget liv og glæde ind i vores hverdag. Det er helt fantastisk, men på samtidig også lidt skræmmende at der er et andet menneske der er dybt afhængig af en. Det sætter hele livet i perspektiv.

Annas fødselsdag blev fejret med maner, hele familien var samlet til frokost og kaffe. Og vi blev så begavet med en masse dejlige ting. Så nu er der nok at få tiden til at gå med det næste stykke tid.

Om lidt venter hverdagen. Lidt skræmmende, fordi det bliver nogle travle uger indtil jeg skal på barsel. Men også, på mange måder, dejligt at få rutinerne i hverdagen tilbage, selvom det nu har været dejligt at kunne sove til halv ni her i ferien. Men hverdagene i januar afleder weekender, uden en helt masse på programmet – og det er nu ikke så tosset endda.

En tanke om “2 år

  1. Ja hvem kan forstå det. 2 år hvor er tiden blevet af. Men tak for en rigtig hyggelig dag.Skønt at vi sådan kan hygge på tværs af familien. Og tak for I skænkede os det skønneste barnebarn.Den bedste af slagsen,:)

Der er lukket for kommentarer.