Tøsetur

Lørdag den 6. oktober var der arrangeret tøsehygge, drengene skulle nemlig på herretur. Vi blev desværre kun 6 piger + den lille Ellen. Men vi havde det rigtig hyggeligt alligevel. Vi fik Tapas fra Dahls Deli og hyggede og med vin og drinks. Vi havde regnet med at vi skulle på den store bytur, men da vi kom ind i gaden mødte vi drengene, eller rettere sagt de der var tilbage. Stemningen faldt lidt til jorden og vi kom aldrig i byen…. Men vi havde en rigtig sjov aften herhjemme, og fik snakket om en masse ting, som jeg er sikker på drengene helst vil være fri for at høre på :o)

tosetur.jpg

4 tanker om “Tøsetur

  1. Hej Mette
    Ja, det var en super sjov aften, men vi nåede aldrig rigtig byen. Det gør vi en anden god gang :o)

    Det kan jo være vi ses lørdag til noget tøsehygge. det må vi snakkes ved om.

    Ha’ det godt og Hils. :o)
    Tanja

  2. Hej Tanja

    Ja det synes jeg da klart vi skal, når drengene nu skal ud og fulde sig igen :o)

    Hils Rasmus

    Knus Mette

  3. hej mette.

    hører, at du ikke kan komme med til julefrokost??? super øv)))-: vi er oz virkelig trætte af, at datoen er blevet ændret her i sidste øjeblik, vi har måtte ændre dagen for barnedåb fra d 2 til d9. ellers kunne det blive en køn omgang. sidder med Ellen så det er lidt svært at skrive. jeg stemmer for en wellness tur når drengene skal på tur igen(-:
    knus mona

  4. Hejsa Mona

    Mange tak for invitationen til Ellens barnedåb. Vi vil meget gerne komme. Ja det er lidt surt med julefrokosten, men der er ikke så meget at gøre ved det. Jeg havde meldt mig til personalejulefrokosten på Epoka. Vi glæder os til at se prinsessen igen.

    Knus Mette

Der er lukket for kommentarer.