Anna skal være storesøster og vi forældre igen :-)

I dag har vi været til scanning. Jeg har været meget nervøs op til scanningen, har næsten haft alt det der kunne gå galt i tankerne. Pludselig var jeg også meget nervøs for at der var to. Jeg havde det som om jeg skulle til eksamen, hele formiddagen inden vi skulle til scanning. ‘

Kl. 13.15 kørte jeg fra Epoka og kl. 14.00 skulle vi scannes. Der var en praktikant med inde, det var hende der startede med at scanne. Men jeg var nu glad for at den mere erfarne jordemoder overtog efterfølgende, for der var langt flere informationer og bedre billeder. Og alt var som det skulle være, det lille hjerte slog fint, der var 2 fine hjernehalvdele, fem fingre osv. Og der var kun en J Risikoen for mongolisme blev en ud af 1400 så det var også bare rigtig fint. Phu hvor var jeg lettet, nu kan jeg bedre glæde mig over graviditeten.

Da vi var til 12 ugers scanning med Anna, var det hendes lille fod jeg huskede tydeligst, det så ud som om hun hoppede. Ved den lille ny, er jeg sikker på at det vil være den lille hånd jeg kommer til at huske bedst. Vi så tydeligt en lille hånd med 5 strakte fingre, efterfølgende førte babyen hænderne op mod hovedet og strakte/ gav sig, som man ofte kan se babyer gøre det. – det er altså stort, at man allerede nu kan se så meget.

Terminen blev beregnet til 7. april 2012, hvilket også præcis var det jeg selv havde regnet mig frem til. Næste scanning er i uge 20 og i den forbindelse skal vi efterfølgende til samtale med en læge, da jeg sidst fødte for tidligt. Jordemoderen sagde også at jeg sikkert ville blive fulgt lidt mere under denne graviditet, for at sikre at alt er som det skal være og det er jo meget betrykkende.

4 tanker om “Anna skal være storesøster og vi forældre igen :-)

  1. Hjertelig tillykke til jer allesammen 🙂

    Anna bliver en sej storesøster, er jeg sikker på og jeg kan forestille mig, at glæden er stor omkring jer 🙂

  2. Tillykke, og hvor er storesøster dejlig, lige til at knuse. Det er spændende om det bliver en lillebror eller en lillesøster.

Der er lukket for kommentarer.