Tillykke lille skat

Den 30. december blev vores dejlige lille pige 1 år. Vi havde arrangeret stor fest med både bedsteforældre og onkler, moster, tante, faster og oldemor. Desværre måtte det hele aflyses, da jeg var ramt af en ond influenza. jeg måtte pænt blive i sengen hele dagen, skiftevis med alt tøj, uldsokker og dobbelt lag dyne og kort tid efter uden e trævl på kroppen. Det var skrækkeligt, men nu efter en uge er det heldigvis slut.

Jeg følte mig som den værste mor den dag, jeg ville bare fejre min lille datter, være sammen med hende og kramme hende. Jeg kæmpede mig op af sengen to gange den dag. Bedst gik det om formiddagen, hvor Anna fik sin pakke og vi hyggede os med boller og kakao. Anna elsker pakker, og hun hyggede sig med at pakke den op. Bag det fine papir gemte der sig 2 juniordyner i lækker gåsedun. Om eftermiddagen sagde jeg til Christian at jeg synes de skulle køre om til Ella og Ole. Jeg trængte til at sove og den dårlige samvittighed over ikke at være sammen med Anna, hang som en tung dyne over mig. Det var nemmere når jeg viste de hyggede sig i et hus der ikke stank af sygdom.

Vi har flyttet den store fest til på lørdag den 8. januar, så skal flaget hejses og hele familien er inviteret til brunch. Så skal Anna fejres med maner. Faktisk er det hele familien Søndermand Bro’s fødselsdage der fejres der (11.12, 30.12, 19.01)

Tillykke lille Anna skat – vi elsker dig.

En tanke om “Tillykke lille skat

  1. Hejsa. Ja det var synd for dig Mette at du skulle blive syg. Men vi ved du har gjort hvad du kunne for at holde dig oven vande for Annas skyld. Hun har heldigvis den alder ,hvor hun ikke endnu ved om det er lige netop den dag, hun har fødselsdag,havde hun været 4 år, ville hun måske have været ked af det. Men på lørdag regner vi med at alle mand er klar, og så må vi fejre lille Anna, det glæder vi os helt vild til. Knus, vi venter med længsel.

Der er lukket for kommentarer.