Skøn fødselsdag

Så blev jeg 30 år og festlighederne startede allerede fredag da jeg mødte ind på arbejde. Se lige hvad der ventede mig…. Og pakker i massevis. Jeg har bare de bedste kollegaer.

Lørdag , som jo var min rigtige fødselsdag, startede med en afbrudt nattesøvn, da lillepigen er snottet igen. Jeg fik dog lov til at sove til op på formiddagen og mens jeg snuede den, anrettede Christian med rundstykker, basser og kaffe. Jeg har bare den bedste mand 🙂 Så ventede der nogle travle timer, for om aftenen skulle jeg have tøsefest og jeg havde besluttet mig for selv at lave maden (alt fra bunden naturligvis 🙂 ). Jeg var godt forberedt, men alligevel kom det bag på mig hvor lang tid det tog. Tøserne ankom kl.19.00, jeg fik en masse skønne gaver og vi hyggede os rigtigt. Snakken gik lystigt, flere drinks blev indtaget og senere blev Sing Stars taget i brug. Det var vist ikke just skønsang. Det var en rigtig dejlig og sjov aften, men jeg tror det var godt at Christian og Anna ikke sov hjemme den nat.

3 tanker om “Skøn fødselsdag

  1. Jeg kan altså ikke forstå du ikke har zoomet på det fine skilt, hvor der står, at du deler kys og kram ud til alle :o)

  2. Hej Mette.
    Tak for sidst:-) Det var en god fest uden alkohol og lækker lækker mad:-) Og tak for julekortet i øvrigt! Vi har endnu ikke sendt nogle ud. Vi venter på lillepigen. Så det bliver nok nærmere nytårskort. Knus

  3. Hej Mona. Ja det var bare rigtig hyggeligt og dejligt du kunne komme. Det er så spændende hvornår der sker noget for jer. Vi venter spændt ved telefonen 🙂 Knus herfra

Der er lukket for kommentarer.