En weekend uden planer

Fuglene holder fest i æbletræet mens vi hygger os indenfor. En kollega spurgte mig i fredags: ”hvad står den på i weekenden?” og jeg kunne tilfreds svare: ”ikke så meget.” Men hvorfor er det så at de weekender hvor der ikke er planlagt noget, altid ender ud med at blive fyldt til bristepunktet?

Lørdag startede med lidt let rengøring, samt vinter klargøring af vinen og væksthuset. Et par vaske blev ordnet, den nye autostol installeret, Anna fik en lur inden vi tog mod midtbyen for at købe et par julegaver. Hjemme igen, blade mv. blev samlet sammen i væksthuset og et par vaske mere blev ordnet. Inden vi gik i gang med aftensmaden som stod på traditionel dansk julemad nemlig kampsteg. Vi havde regnet med a t Anna ville tage en god skraber efter turen ind til byen. Men hun tog en powernap i klapvognen på 10 min, hvilket åbenbart var nok til at holde den kørende fra 10.30 til 19.00. Efter en hektisk dag fulgte en nat uden meget søvn, da Anna ikke kunne finde ro.

Christian havde planlagt opgaveskrivning søndag, så jeg stod op med Anna ved 7 tiden så han lige kunne få sovet lidt. Kl. 8.30 byttede vi, så jeg også lige kunne få en time, min krop hungrede efter søvnen, det fortalte den med hovedpine og uro i kroppen. Efter en times lur var jeg klar til dagens gøremål. Først en tur til købmanden for at hente det jeg manglede til madlavningen. Eller det blev til to turer…. Hvad man ikke har i hovedet må man have i…Skodaen 🙂 Derefter gik jeg i gang med at lave tærter til min fødselsdag næste weekend. Anna vågnede fra luren ca. 11.30 og vi hyggede os rigtig mens Christian skrev opgave. Da hun igen skulle ud og sove var jeg klar til næste madlavningsprojekt: frikadeller og fuldkornsbrød. Og det passede lige at jeg nåede at blive færdig til hun vågnede.  Derudover blev den kommende uge planlagt og indkøbslisten skrevet, så jeg forhåbentligt kan tage den helt med ro den 11. december og nå at nyde dagen sammen med familien inden den står på tøsefest om aftenen.

Det var så min weekend uden planer.

2 tanker om “En weekend uden planer

  1. Hygge:-) Weekender uden planer er skønt! man for altid meget for hånden, ja altså hvis Peter ikke skal arbejde. Her i huset for jeg en del for hånden i hverdagen!
    Glæder mig til lørdag:-)

    knus

  2. Hejsa Mona. Husk nu også at få slappet lidt af 🙂 Glæder mig til at se dig lørdag.
    Knus

Der er lukket for kommentarer.