Hvor blev tiden af?

Tiden flyver af sted. Der er så meget vi skal nå, alt imens daler sneen ned. Onsdag skal Anna starte i dagpleje, efter denne weekend er der ikke flere julefrokoster inden jul. Så venter en 30 års fødselsdag, julegaveindkøb og forberedelse til jul. .. jo jo vi keder os ikke. Og snart Anna fylder 1 år og vi skriver 2011. Det er ikke til at forstå, hvor blev tiden af….?

Annas udvikling: Kan gå langs sofaen, sofabord. Hun vinker og viser hvor stor hun er ved at strække armene i vejret. Hun giver klart udtryk for hvad hun vil og hvad hun ikke vil. Hun viser os ting men vil ikke aflevere 🙂 Vi øver stadig i at se på ting uden af spise dem 🙂 – Men skøn det er hun – den skønneste… vores et og alt.

3 tanker om “Hvor blev tiden af?

  1. Hej Mette
    Hold op hvor er hun blevet stor, og hvor er hun da det mest bedårende 🙂
    Jeg håber I alle tre har det godt! det lader til I stortrives med forældrerollen, det er også bare det største 🙂
    Knus og tanker til jer

  2. Ja det er utroligt hvor tiden blir af. Men hun er dejlig og vi glæder os til at se hende igen.Der er nok sket rigtig meget. Stort knus fra os i det midt jydske.

  3. Hej Tanja.
    Hvor dejligt at høre fra dig. Det er bare 1000 år siden. Håber det går rigtig godt hos jer også. Victoria bliver sikkert også stor. Ja det er skønt at være forældre, det kan ikke beskrives.
    Knus og tanker herfra 🙂

Der er lukket for kommentarer.