Tiden flyver

 Tiden flyver af sted. Sidste weekend var vi nede hos mine forældre og til 30 års fødselsdag hos en folkeskole veninde. Det var rigtig hyggelig at se familien og Sunds pigerne igen. Anna fik forresten også sin femte tand den weekend.

I går aftes var jeg til Sex and the city hyggeaften hos Pia sammen med Tina og Mona. Det var rigtig hyggeligt og hvor fik vi spist meget godt mad og meget snoller. Her til formiddag har Anna og jeg været på hovedbiblioteket for at mødes med mødregruppen. Det var også rigtig hyggeligt og skønt at se mødrene og ungerne igen og Katrine havde lavet den fineste body og en cd med skønne sange til ungerne. Aftenens planer er desværre blevet aflyst og aftenens tanker er et helt andet sted. Så Christian hænger på mig i aften og måske kan jeg få ham overtalt til at se noget andet end Champions League i fjernsynet?

2 tanker om “Tiden flyver

  1. Tak for sidst:-) det var hyggeligt. Jeg var stadig helt for spist næste morgen! Hermed opskrift på daimislagkade:-)http://www.magasinetmad.dk/Opskrifter/Soedt/2008_03_Daim%20islagkage%20med%20mandelmarengsbund.aspx

  2. Hej Mona. Ja det var bare rigtig hyggeligt og dejligt at se dig igen. Tak for opskriften 🙂

Der er lukket for kommentarer.