Gæt et ansigt…

Sundhedsplejersken siger at vi skal være glade for at vi har en temperamentsfuld baby, da det er lettere at læse deres signaler…. Og ja umiddelbart er der ikke så meget at være i tvivl om med lille Anna, hun er en meget ”tydelig” baby, som Christian ville have udtrykt det.

anna_ansigt.jpg

Da hun var præcis 4 uger gammel, fik vi det første bevidste smil. Anna har dog smilet ubevidst allerede fra da hun var 14 dage gammel. Vi er meget stolte over allerede at have fået et smil fra hende og det endda 1 uge før den oprindelige termin.

9 tanker om “Gæt et ansigt…

  1. Det er hun, og så er hun utrolig heldig at have forældre, der kan aflæse hendes signaler – så får hun lyst til at udtrykke flere – en god cirkel er født 🙂

  2. Sikke billeder, hvor dejligt at se. Nej hvor jeg længes efter hende. Hun er en sand prinsesse. Så skidt med hun holder far og mor lidt vågen. det går over igen.Og hun har nogle seje forældre. Stort knus til jer alle 3

  3. Kære Mette

    Jeg kan simpelthen ikke holde til at læse på din blog. Hver gang jeg åbner og læser sidder jeg med tåre i øjene, men på den gode måde :-)) Elsker at følge med herinde og omkring Anna´s udvikling, hun er så fin. Det med søvnen blir bedre med tiden som går. Prøv og tænk på alt det de små pus skal vende sig til.. 🙂 Ha det super godt.

    Kh Frøns – hvis drengene der stadig ikke sover om natten – man vender sig til mange ting… 🙂

  4. Tak for de søde ord, ja hun er en super skøn lille pige. Vi er nu begyndt at give hende jerntilskud, og det giver lidt mavekneb, men håber snart hun vender sig til det.

  5. Soede Mette,

    Hvor ER Anna altsaa bare en fin og vakker pige!! Har ikke vaeret inde og checke din blog i et stykke tid, men nu kan jeg da slet ikke lade den vaere!!
    Stort knus her fra Polen

  6. Hej Mette
    Det er skønt at følge med herinde.
    Hun ser ud til at være en dejlig lille pige. 🙂

    Stort knus Rikke

  7. Næææhhh….så fin den nye blog er!!! Super-tjekket Er du klar til at komme med til sushi-aften med job den 26/2 i et par timer – eller er du ikke klar til at være hjemmefra endnu? :o)

  8. Mange tak for det, jeg skal bare lige lære hvordan den fungerer 🙂 Jeps jeg er klar til Sushi-aften. Glæder mig

Der er lukket for kommentarer.