Det går som det skal…

Anna tager godt på og jeg taber mig. Sundhedsplejersken var her i dag og Anna blev vejet, hun vejer nu 2685 gram, så det er bare super flot. Vi spurgte sundhedsplejersken mht. besøg, da der er rigtig mange af vores venner der har henvendt sig og gerne vil se vores lille prinsesse.

Sundhedsplejersken rådede os til at vente med besøg fra andre end den nærmeste familie, til Anna var over de 40 uger, dvs. efter den normale terminsdato 4. februar. Begrundelsen er at lillepigen har brug for ro og faste rutiner og ikke skal udsættes for alt for mange stimuli. Efter terminsdatoen skal vi endvidere tænke på at der ikke kommer for mange besøgende og Anna skal skærmes, så hun ikke udsættes for bakterier, dvs. forkølede personer eller personer der på anden måde bærervirus i kroppen, bedes vente med at besøge os til de er helt raske.

Vi håber at alle har forståelse for ovenstående. Der er lidt andre retningslinjer når ens lille baby er født for tidlig. Vi ønsker bare at gøre, hvad der er bedst for lille Anna så hun kan få fred og ro til at vokse sig stor og stærk.

Vi glæder os til at se jer når den tid er :o)

stork.jpg