Glædelig jul

Det har været en helt igennem fantastisk jul, til trods for lektier mv. Jeg fejrede julen hos mine forældre i Sunds, og det var vores tur til at have mormor på besøg. Det var en rigtig hyggelig juleaften, med lækkert mad, kirkegang, pakkespil og gode gaver. Jeg elsker at være nede ved mine forældre. Det er som om man sætter meget mere pris på familien når man ikke ser dem hver dag.

Latter er ikke just det man forbinder med kirken, men under gudstjenesten den 24. brød hele kirken ud i latter, ja selv præsten kunne ikke holde igen. Han var ved at fortælle en historie om gaver og juleaften og i prædiken siger han så “Jeg kan fortælle jer en hemmelighed? Man får i aften får man gaver og man behøver faktisk ikke være særlig sød for at få gaver” Hvortil en lille pige på forreste række siger ligeså højt: “Jo”. En lille sjov historie som stadig får mig til at trække på smilebåndet.

Glædelig jul til jer alle.

juljul.jpg

2 tanker om “Glædelig jul

  1. Hej Mette. Du har ret vi havde en fantastisk jul. Ved ikke hvad der gjorde denne jul, til noget specielt. Alle var bare så glade og veltilpasse. Skønt.Ja og oplevelsen i kirken, var bare så sød og sjov. Vi nyder også når i kommer hjem, det er helt sikkert. vi glæder og fryder os over at det går jer så godt. Og at du også har en dejlig svigerfamilie, det gør det lidt nemmere, nu hvor du har valgt at bosætte dig i Ålborg. Vi vil ønske jer et rigtig godt nytår. og held og lykke med eksamen den 10.1. Mette.Vi skal nok krydse alt hvad krydses kan.Knus og en kæmpe krammer fra far og mor.

Der er lukket for kommentarer.