Hvad mere kan man ønske sig…

Fantastisk start på dagen. Det er min fødselsdag i dag, jeg har fri og Christian skal kun arbejde 3 timer. Jeg bliver vækket kl. 7.15 af min mor som ringer og ønsker tillykke, hun var ikke klar over at jeg havde fri, men kan godt høre at jeg ikke er helt vågen. Kl. ni er morgenmaden klar, Chriatian har varmet kakao, hentet rundstykker og snegle… ja billedet taler vist for sigselv. Og så fik jeg det fineste ur af ham, som jeg har ønsket mig længe.
Han kommer hjem kl. 13 og så skal vi på juleshopping – det er vores mål at få købt alle julegaverne i dag. Alt i alt en fantastisk start på dagen :o)

fodselsdag1.jpg

5 tanker om “Hvad mere kan man ønske sig…

  1. TILLYKKE MED FOEDSELSDAGEN SOEDE!!!!
    Ejjj, sikke en dejlig start paa dagen saadan at vaagne op til varm kakao og rundstykker! Det er en go’ mand, du har 😉
    Jeg haaber det bliver en fortsat god dag med masser af hygge og smil 😀

    STORT foedselsdags knus herfra Polen,
    Tina

  2. Hjertelig tillykke med fødselsdagen, Mette – jeg kan se at Christan viderefører traditionerne med fødselsdagsmorgenbordet 🙂

    Og sikke et smukt ur 🙂

  3. Tillykke med fødselsdagen i tirsdags(-: bedre sent end aldrig. Og hold da op et morgenbord, der kunne Peter lære lidt(-:

  4. Hej Alle

    Tak for de søde hilsner. Det var en super hyggelig dag. Vi fik købt alle julegaver og om aftenen var vi ude at spise med Martin og Pia. Tjenerne troede vi var tvillinger fordi vi begge havde fødselsdag… sjovt :o)

Der er lukket for kommentarer.