Julen sig nærmer….

Det var super hyggeligt at have tøserne på besøg, og vi havde en sjov tur i byen.

Den forgangne uge har været travl, med arbejde, studier, valg, træning mv. Jeg har overstået dagens sidste lektier og vi er netop blevet færdige med at gøre lejligheden ren, så nu skal der bare slappes af, indtil vi skal se forbrydelsen kl. 20.00.

I næste weekend skal vi ned og besøge mine forældre, og der bliver taget forskud på julens glæder. Vi skal holde den første julefrokost, lave dekorationer og spise æbleskiver, det bliver rigtig hyggeligt. Christians forældre kører også mod det midtjyske næste weekend, og så skal vi have Ella med tilbage til Aalborg. Jeg ved mine forældre står klar med eftermiddagskaffe til svigerforældrene inden vi kører nord på igen.

Julegaver, julepynt, adventsgaver, julefrokoster, jul, fødselsdag, barnedåb, nytår, studie og eksamen…. Phu jeg bliver næsten helt forpustet ved tanken, jeg elsker julen, men i år tror jeg den bliver lidt for travl til min smag. Det skyldes primært en eksamen den 10. januar. Jeg forstår ikke hvorfor de altid skal lægge eksamenerne i starten af januar, kunne vi ikke bare få dem overstået i december, så man kunne nyde julen. Men julen 2009 bliver forhåbentlig uden eksamen i januar…. Jeg glæder mig allerede.

jul.jpg